söndag 11 november 2012

Fars Dag

Idag är det inte vilken söndag som helst utan det är Fars Dag :-) Melwin & jag åkte ut till våran kära far/morfar och fick lite go´fika på eftermiddagen :-)



Älskade pappa & Melwin i Rättvik 
i somras


Igår morse åkte jag & Anna till Rättvik med Mynta och Zalsa för att ställa ut på SBK´s officiella utställning. Packade in Melwin, Mira & Mynta här hemma men Melwin och Mira fick hoppa av hos Sara med familj och spendera sin dag där :-)
Det var debut för Mynta i veteran klass som 8,5 åring och det gick riktigt bra :-) Resultatet blev BIR veteran med Ck, 4:e Bästa tik (av 22 st!) och sen BIS veteran-4 och fick fin kritik som bland annat

"8,5 år Visas i utmärkt kondition. Feminint uttrycksfullt huvud. 
Utmärkt hals och rygg. Välbyggd med utmärkta vinklar och rörelser"

Det var roligt att ställa ut en egen hund igen efter så pass lång tid som 4,5 år. Mynta skötte sig väldigt bra och det märktes att hon tyckte det var roligt att vara med :-) Lite egentid med matte en hel dag med en hel del godis, det passade henne ;-)
Tack Anna för en trevlig dag!

I tisdags morse kom lilla söta Rossi till oss och hälsade på medan matte Sara blev lite klokare i skolbänken :-) Det var fullt ös med honom och Mira - hon som totalt har missuppfattat att hon är 7,5 år och inte 10 veckor som Rossi... Så här kommer en liten bildbomb på Rossi - Den söta lilla staffevalpen :-)


Mira & Rossi

Mira nyfiken på skrutten och tyckte han skulle vakna...



Trött liten valp... 




Mynta & Rossi



En liten sötnöt på span 



Hoppas att Ni har haft en fin helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar